Alfa Acústica

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre en referència a la protecció de dades de caràcter personal, ALFA ACÚSTICA, informa que les dades les quals de manera voluntària ens faciliti mitjançant el formulari, passaran a formar part d’un fitxer informatitzat propietat de ALFA ACÚSTICA, amb la finalitat d’establir comunicacions amb vostè, mantenir la relació comercial i donar resposta a les seves sol·licituds.

ALFA ACÚSTICA, es compromet a tractar confidencialment les dades de caràcter personal i limitar l’ús a la finalitat indicada segons el que preveu l’article 9 de la LOPD i al Reial decret 994/1999 de l’11 de juny.

El client podrà en tot moment exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició reconeguts a la LOPD. L’exercici d’aquests drets podrà ser dut a terme mitjançant sol·licitud escrita dirigida a ALFA ACÚSTICA, a l’adreça: Doctor Àngel Latorre 2 – 17162 Bescanó (Girona).

Igualment podrà exercir aquests drets en els termes que preveu la normativa vigent a la seva disposició en Agència espanyola de protecció de dades