Qui som?

Alfa Acústica és una empresa especialitzada en consultoria i enginyeria acústica ubicada a Girona. Oferim solucions a qualsevol problema en l’àmbit de l’acústica i el control del soroll i vibracions.

Treballem amb arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, institucions públiques/privades, empreses i també directament a particulars. Se’ns caracteritza per tenir total independència vers fabricants de materials, de manera que es busca la millor solució acústica al problema tenint sempre en compte el compromís entre cost (€) – solució.

Intentem treballar des de la fase de projecte on es poden evitar la majoria de problemes acústics obtenint un estalvi de temps i econòmic, front un cop feta l’obra i detectats els problemes.

La nostra activitat es centra en quatres àrees bàsiques on dins de cada una d’elles existeix una varietat de serveis: Mesures acústiques, Acústica arquitectònica, Acústica Industrial i Auditoria Acústica. Per a més informació visiteu l’apartat de Serveis

Som especialistes en acústica

Acústica Arquitectònica
Acústica Industrial
Mesures Acústiques
Auditoria Acústica

Punts forts

El nostre equip de consultors acústics estan formats amb enfocament pràctic i orientat a totes les qüestions relacionades amb la resolució de problemes en l’acústica, el soroll i la vibració.
La nostra contínua formació en l’àmbit del coneixement de l’acústica ens permet oferir solucions àgils i rendibles per qualsevol gamma de problemes.

Treballem colze a colze amb el client per oferir unes solucions a les seves necessitats optimitzant costos i controlant l’execució de les solucions per tal d’obtenir uns rendiments acústics segons els marcats en el projecte.